Viktig! Husk innmeldingsfristen på 7 dager

RIIS BILGLASS NVC

NVC er Norsk Vorstehhund klubbs internettbaserte cup for jakt- og apportprøver.
NVC er tenkt at skal motivere folk til å aktivt bidra til aktivitet på prøver.

Etter at resultater er meldt inn, blir de gjennomgått og publisert av Jaktrådet.
Det kan derfor ta litt tid før resultatene blir synlige.

Spørsmål kan rettes til nvc@vorsteh.no.

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Norsk Vorstehhund klubb med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene

Både Norsk Vorstehhund klubb og våre underleverandører (for eksempel Digital Garden AS/Uniweb.no som leverandør av webhotellet til denne nettsiden) lagrer data lokalt på din enhet. Eventuelle underleverandører er da underlagt databehandleravtaler og får ikke bruke dataene til annet enn å levere tjenesten vi har bestilt av dem. For mer informasjon om hvordan Digital Garden AS/Uniweb.no sine tjenester behandler persondata kan du se her.

Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til bruk av informasjon om deg som er beskrevet i personvernerklæringen.

Personvern

Slik ivaretar Norsk Vorstehhund klubb dine personopplysninger når du besøker våre nettsider.

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Norsk Vorstehhund klubb samler inn og bruker personopplysninger når du besøker våre nettsider, er kunde av oss eller på annen måte er i kontakt med oss.

Norsk Vorstehhund klubb er behandlingsansvarlig for personopplysningene som blir behandlet på disse nettstedene, og når det er vi som bestemmer formål og hjelpemidler for behandlingen.

Personvernerklæringen gjelder ikke tredjeparters behandling av personopplysninger. Tredjeparter som vi samarbeider med, har egne personvernerklæringer og egen praksis som de selv er hovedansvarlige for.

Dette er informasjonskapsler (cookies)

De aller fleste nettsider av i dag benytter seg av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside legges i din nettlesers internminne.

Den reviderte ekomloven (Lov om elektronisk kommunikasjon) krever at NVK informerer publikum om bruk av informasjonskapsler (cookies). Den såkalte «cookie-paragrafen» sier følgende:

§ 2-7b Bruk av informasjonskapsler/cookies

Lagring av opplysninger i brukers kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

  1. utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett
  2. som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.

Ekomloven § 2-7b skal være med på å sikre brukernes personvern på dette området. Bestemmelsen retter seg i hovedsak mot personvernkrenkende teknikker som spionprogram og liknende, og er ikke ment å innebære noe hinder mot å benytte lovlige teknikker.

Bestemmelsen beskytter brukers kommunikasjonsutstyr, ved at det er gitt et skjerpet krav om informasjon og samtykke fra bruker dersom det skal benyttes informasjonskapsler. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker er informert om, og har samtykket til, hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med denne behandlingen er og hvem som behandler opplysningene.

Det er altså en forutsetning for bruk av informasjonskapsler at sluttbruker har samtykket til bruken. Forutsatt at det finnes klar og tydelig informasjon tilgjengelig på det aktuelle nettstedet om hvilke informasjonskapsler som benyttes, hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen og hvem som behandler opplysningene, kan samtykke avgis ved at sluttbruker benytter en teknisk innstilling i nettleser eller tilsvarende i tilfeller der dette er teknisk mulig og effektivt.

Forhåndsinnstilling i nettleser om at brukeren aksepterer informasjonskapsler, anses som samtykke. Det er tilstrekkelig at brukeren samtykker én gang for det samme formålet. Brukeren skal til enhver tid ha mulighet til å trekke tilbake sitt samtykke.

Kravet til klar og tydelig informasjon anses oppfylt når:

  • Informasjonen er lett synlig med en gang bruker kommer inn på nettstedet. Det vil si enten en lenke til informasjon i topptekst, tekstboks på forsiden eller som en «pop-up»
  • Informasjonen inneholder opplysninger om hvilke informasjonskapsler som brukes, hvilke opplysninger som behandles, formål og hvem som behandler opplysningene

NVK har valgt å legge en lenke til vår personvernerklæring i bunnen av alle sider. I det følgende vil vi informere om påkrevde opplysninger.

NVK benytter ikke informasjonskapsler i den hensikt å kartlegge enkeltbrukeres bruksmønster eller annen informasjon som vil kunne krenke personvernet.

Ved å benytte NVK nettsider samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert.

Du kan via innstillingene i nettleseren hindre at nettleseren lagrer informasjonskapsler, samt slette informasjonskapsler. En veiledning på hvordan administrere informasjonskapsler i de vanligste nettleserne finner du her. Vær oppmerksom på at slik sletting og hindring av bruk av informasjonskapsler, kan medføre redusert funksjonalitet på denne og andre nettsider.

Les mer her om hvordan slette informasjonskapsler (cookies).

Våre nettsider

Når du besøker en av våre nettsider, samler vi, og vår underleverandør av nettsiden (Digital Garden AS/Uniweb.no), inn og lagrer informasjon om brukeratferd. Dette omfatter opplysninger om din IP-adresse, nettleser, lokasjon, nettleverandør, operativsystem, tid brukt på siden, hvilket nettsted du besøkte før du kom til oss, og din navigasjon på våre nettsider.

Formålet med dette er å optimalisere våre nettsider overfor våre besøkende, samt utføre analyser av trender og mønstre i bruken av nettsidene. Det rettslige grunnlaget er vår interesse i å tilpasse vår nettsider og tjenester til brukernes antatte behov.

Lenger ned i personvernerklæringen finner du nærmere informasjon om vår bruk av informasjonskapsler (cookies).
Anonymiserte opplysninger som ikke kan knyttes til deg, vil kunne bli brukt og beholdt for statistiske og analytiske formål.

Kontaktskjema, informasjon og nyhetsbrev

Dersom du tar kontakt med oss, ved utfylling av kontaktskjema eller innrapportering av NVC-resultater og lignende, kan innsamlede opplysninger benyttes for å kontakte deg, i tillegg til å sende deg informasjon som er relevant.

I våre kontaktskjema innhentes typisk navn, e-post-adresse, telefonnummer og eventuelle andre opplysninger du oppgir.

Det rettslige grunnlaget for videre kontakt er enten at det foreligger et eksisterende kundeforhold og du ikke har reservert deg mot å motta våre henvendelser.

Analyse

Personopplysninger i analytiske datasett vil alltid bli slettet etter analysen er gjennomført. Formålet med slike analyser er å evaluere samt forbedre vår informasjonsflyt, markedsføring og tjenester.

Våre underleverandører og samabeidspartnere

Norsk Vorstehhund klubb benytter seg av underleverandører (databehandlere) for innsamling, lagring og informasjonshåndtering. Disse underleverandørene behandler data på våre vegne i henhold til databehandler og våre instrukser, og i henhold til norsk og europeisk personvernlovgivning.

  • Idium AS (leverandør av NVK-nettside)
  • Datahound AS (NVKs hundedatabase, valpelister osv.)
  • NKK/Dogweb (tilknyttet tjeneste, hundedatabase)
  • Digital Garden AS/Uniweb.no (leverandør domenenavn, webhotell NVC-nettside og e-posttjeneste)
  • HM Interactive Norway (NVC-cupløsning)
  • Cloudflare Inc. (NVC-databasen)

I de tilfeller hvor vi har fått uttrykkelig samtykke fra deg, vil vi kunne dele personopplysninger med samarbeidspartnere og andre tredjeparter for markedsføringsformål. Skulle det oppstå en hendelse hvor vi trenger ditt uttrykkelige samtykke, vil vi kunne kontakte deg ved hjelp av kontaktinformasjonen vi har fått fra deg.

Dine rettigheter

I henhold til norsk personvernlovgivning her du en rekke rettigheter knyttet til personopplysninger som gjelder deg. Som registrert har du i utgangpunktet følgende rettigheter:

  • Rett til innsyn – du har rett til å få vite hvilke personopplysninger vi har registrert om deg og til å motta en kopi av personopplysningene
  • Rett til retting – du har rett til å få feil, ufullstendige eller irrelevante opplysninger om deg korrigert eller fjernet
  • Rett til sletting – du har med visse unntak rett til å få slettet personopplysninger vi har lagret om deg
  • Rett til å kalle tilbake samtykke – du rett til å kalle tilbake et samtykke du har gitt til oss som vi har innhentet for behandling av personopplysninger som krever samtykke. Du har også rett til enhver tid til å protestere mot at personopplysninger behandles med henblikk på direkte markedsføring
  • Rett til dataportabilitet – du har rett til å få utlevert personopplysningene du har gitt til oss i et maskinlesbart format og til å overlevere disse til en annen tjenesteleverandør
  • Rett til å klage – du har rett til å klage på vår behandling av personopplysninger til Datatilsynet. Vi oppfordrer deg likevel til å henvende rette en henvendelse til oss først

Disse rettighetene kan være begrenset i visse situasjoner, som for eksempel hvis vi er lovpålagt å behandle personopplysningene. For kontaktinformasjon se vår hovednettside.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan, uten forvarsel, endre eller oppdatere denne personvernerklæringen. Den siste versjonen vil alltid være tilgjengelig på denne nettsiden. Ved vesentlige endringer vil vi legge ut en melding på nettstedet og/eller informere deg i andre kanaler.

Hovedsponsor

Riis Bilglass

Søk i NVC

Plasseringer NVC

VK NVC 2018
1 Regnr: NO32300/15 / VK
Eier: Rune Fossum
Poengsum: 46
2 Regnr: NO46483/09 / VK
Eier: Espen Dammen Moe
Poengsum: 31
3 Regnr: NO39712/11 / VK
Eier: Rune Fossum
Poengsum: 29
AK NVC 2018
1 Regnr: NO51447/11 / AK
Eier: Bente K. Hyttebakk
Poengsum: 27
2 Regnr: NO43865/16 / AK
Eier: Geir Sve
Poengsum: 23
3 Regnr: NO43101/12 / AK
Eier: Ronja Pedersen
Poengsum: 22
UK NVC 2018
1 Regnr: NO43865/16 / UK
Eier: Geir Sve
Poengsum: 42
2 Regnr: NO53217/16 / UK
Eier: Wikbo, Willy
Poengsum: 30
3 Regnr: NO40554/17 / UK
Eier: Pål Pettersen
Poengsum: 22